Elokapina twitter

Elina Kauppila on Twitter: “Sattuuhan sitä, ilmeisesti …

@elokapina. ⁩ tapauksessa usein syksyisin. Jotain vahingonkorvauksia uskoisin sit tulevan meille, joita pidettiin 27 h putkassa vai miten tää menee ⁦⁦.

Mats Uotila on Twitter: “@elokapina Ei hyvää päivää taas …

Jun 16, 2021. Tänään se vihdoin alkaa – Elokapinan Kesäkapina! ☀️Elokapinan kapinakeskus aukesi Senaatintorilla klo 14.

Dmitry Gurbanov on Twitter: “Tämä on Halla-aho Elokapina …

23.6.2021 — Tämä on Halla-aho Elokapina leirissä eilen, poseramaassa Pride lipun kanssa. Ville Ranta oli oikeassa. Translate Tweet.

AntroBlogi on Twitter: “Elokapinan mielenosoituksiin …

4.10.2021 — Elokapinan mielenosoituksiin reagoidaan uuskielellä, jossa väkivallattomia mielenosoittajia kutsutaan käsirysyyn ryhtyväksi äärijärjestöksi.

Heikki Pölönen ☮️ on Twitter: “Jos päättäjät olisivat …

Että jos Elokapina ärsyttää, niin mitäs, jos purkaisit ärsytyksesi vaikka päättäjiin, jotka eivät ole tehneet mitään? #elokapina. Translate Tweet.

White Oulu on Twitter: “@ArtoKarnaranta #elokapina …

Korona on vakava asia ja jokaisella on vastuu siitä, että rajoitteita noudatetaan. Kyllä ne meidän jokaisen hyväksi on määrätty. Quote Tweet.

Kia Aarnio on Twitter: “@MKallavuo @elokapina @hsfi …

Ilmensikö naisille äänioikeutta vaatinut painostusryhmä epäluottamuslausetta demokratialle? Hesari, how low can you go? #ilmastokriisi · @elokapina.

Riikka Purra on Twitter: “Ei, Elokapina ei ole epäpoliittinen …

Ei, Elokapina ei ole epäpoliittinen eikä “syvästi humaani” liike. Eikä mielestäni tervetullut suomalaisiin kouluihin. Ilmastokeskustelu on mennyt monin paikoin …

تويتر Arttu Rintanen على تويتر: “broke: elokapina woke …

Samoin kuin Elokapinan tarkoitus oletettavasti on olla elon puolella eikä vastaan, maakuntaverokapina on maakuntaveron puolella? Käy!

Keywords: elokapina twitter